Tökmag Őrlemény - zsírtalanított

Tökmag Őrlemény - zsírtalanított
tökmagliszttökmagliszt1

Leírás

A tökmaglisztnek magas a rost- és a fehérjetartalma, alacsony a zsír- és szénhidráttartalma, jó alternatíva azok számára is, akik érzékenyek a diófélékre, és emiatt nem ehetnek mandula- és a gesztenyelisztből készült ételeket sem. A tökmagliszt magas magnéziumtartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszeri folyamatokra is. Ahogy a tökmag, úgy a tökmagliszt is jó E-vitamin forrás. Az E-vitamin jótékony hatású a szív- és érrendszeri panaszokra.

Magas a fehérjetartalma miatt vegetáriánusoknak is ajánlott a fogyasztása. Alacsony szénhidráttartalma miatt fogyókúrázóknak is ajánlott.

Tippek felhasználáshoz:

  • evőkanálnyi tökmaglisztet keverhetünk müzlibe
  • kevert süteményeket, élesztővel készült tésztákat dúsíthatunk vele
  • vegetáriánus fasírthoz és hagyományos fasírt dúsításához is kiváló alapanyag
  • levesekbe, főzelékekbe, pépes állagú élelmi anyagokhoz keverhetjük.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!