Leírás
Gazdag E-vitamin, folsav-, szelén-, réz-, cink-, vas- és növényi fehérjeforrás. A folsav segít az új sejtek létrehozásában, valamint a B12-vitaminnal együtt szerepe van a vörösvértestek hemoglobinjának kialakításában, segít a szervezetből eltávolítani a homocisztein nevű aminosavat, amely a szívbetegség kialakulásának egyik okozója.
Az egyéb B-vitaminok - amelyekből ugyancsak bőven találunk a napraforgómagban - nélkülözhetetlenek az elfogyasztott táplálék energiává alakításának folyamatában. Prosztata probléma, ideggyengeség, magas koleszterin, vizelési gondok kezelésére is jó hatású lehet a napraforgómag fogyasztása, akár hagyományos módon nyersen, akár hámozottan, kicsit megtörve, teának főzve. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a vérnyomást és a vércukorszintet is.
Amennyiben 1 terméket szeretne rendelni a minimum mennyiség 4 kg.