Leírás
A kendermagliszt sokoldalúan felhasználható liszt. kiválthatjuk vele a búzalisztet vagy keverhetjük vele, illetve más maglisztekkel is. Karakteres íze meghatározza az elkészített étel ízvilágát, melyet fogyaszthatnak vegetáriánusok, vegánok, valamint laktóz, glutén és szója intoleranciával küzdő emberek is. Zsírt és szénhidrátokat csak minimális mennyiségben tartalmaz. THC mentes, nem pszichoaktív, nem mérgező és nem jár mellékhatásokkal!
A rendszeres fogyasztása kenderlisztnek, a bennük lévő omega-3 zsírsavak a vér hígításával meggátolják a vérrögök kialakulását, ezáltal megakadályozzák az érelzáródást, megóvnak a szívrohamtól és a stroke-tól. Hasonló hatásai vannak az omega-6 zsírsavaknak: hatékonyan csökkentik a káros LDL koleszterin szintjét, miközben a hasznos HDL koleszterin mennyiségét növelik.